Kırıkkale AK Parti'nin yanında oldu

Kırıkkale AK Parti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kırıkkale'nin yüzde 64 destek verdiğini söyledi. Kırıkkale'nin AK Partiye destek verdiğini ve bundan sonra da vereceğine inandığını ifade etti.

BÜYÜK DESTEK VERDİ

Kırıkkale Milletvekili Can geçtiğimiz gün nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale’ye gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk olarak basın mensupları ile bir araya gelen Can, burada gündeme dair basın açıklamasında bulundu. Yoğun bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımızı yüzde 52 ile seçtik. Kırıkkale ise yüzde 64 destek verdi. Teşkilatımız ve seçilmiş bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz diğer partilere destek verenlere de teşekkür ediyoruz güzel bir seçim oldu”

TORBA YASAYA DEVAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin ardından Başbakanlık ve Genel Başkan olarak Ahmet Davutoğlu’nun seçildiğini belirten Can, “Güven oylaması için 312 vekilimiz katılacak. Güven oylaması yapılacak resmiyete kurulan kabine güvenoyu alacak. Pazartesi günü ise torba yasa devam edecek. SSK, Bağ Kur ve para cezaları ile ilgili yeni yapılandırma var. 40 bin civarında öğretmen ataması yapılacak. Şahsım tarafından verilen teklif de yasalaşacak”

1 EKİM’E KADAR ARA

Perşembe gününe kadar çıkan kararların yasalaşacağını ve 1 Ekim’e kadar ara verileceğini söyleyen Can, “Kongre tarihleri beli oldu belde, ilçe, il seçimleri Şubat ayına kadar seçimlerini bitirecek. Teşkilatlarımız hazırlıklarına başlıyor ve hareketli bir süreç yaşayacağız. Bunlardan sonra ise 12 Haziran’dan önce vekili seçimi yapılacak bizler Kırıkkale milletvekilleri olarak bir araya gelerek meclis ve başka platformlarda Kırıkkale’nin sorunları görüşüyoruz ve çalışmalarımız devam ediyoruz” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız